Antena Meniu Search
x

Mâna întinsă, o pasiune! Ce au descoperit autorităţile în casa unei cerşetoare este incredibil

Trăia cu sacul plin de bani în casă şi într-o mizerie crasă. La 88 de ani, o femeie din Gorj a reuşit să adune aproape 100.000 de lei. Ieşea în fiecare zi, în haine sărăcăcioase, şi pândea, cu mâna întinsă, trecătorii.

 Unii dintre cei care-au cunoscut-o spun că mergea, uneori, chiar şi cu bani la ea, la cerşit. Doar când nu stătea la colţ de stradă sau pe la Mănăstiri, femeia mai făcea un drum. Mergea să-şi ia pensia, de 1000 de lei, pe care-o arunca peste banii încasaţi din milă.

Cerşea tot satul. Cerşea varză, cerşea pâine, sarmale pe la femei, să-i facă.

Şi aşa, lună de lună, pensii peste pensii ajungeau în sacul de rafie. Tot acolo mergeau şi banii pe care bătrâna îi strângea din mila celor pe care îi întâlnea. Nu vorbea cu nimeni despre sacul care se tot umplea. Rude nu mai are iar vecinilor nu le făcea confidenţe.

Cum bătrâna s-a prăpădit de curând, autorităţile au intrat la ea în casă ca să se ocupe de înmormântare. Acolo îi aştepta o surpriză consistentă. În jur de 700 şi ceva de milioane. Plus cecuri. Multe cecuri. Şi ele de aproape 30 de mii de lei.

Suma colosală va rămâne la bugetul local dacă într-un an de zile nu vine nicio rudă de-a bătrânei să o revendice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Mâna întinsă, o pasiune! Ce au descoperit autorităţile în casa unei cerşetoare este incredibil