Antena Meniu Search
x

Atac armat în Bucureşti. O femeie abia eliberată din închisoare după o tentativă de omor a înjunghiat un bărbat pe stradă

O femeie condamnată de două ori, pentru două tentative de omor, a fost lăsată liberă să ucidă. Şi a fost la un pas să ia o viaţă.

Vezi și

O femeie condamnată de două ori, pentru două tentative de omor, a fost lăsată liberă să ucidă. Şi a fost la un pas să ia o viaţă. La scurt timp după ce a ieşit din închisoare, a atacat un bărbat cu un cuţit. Femeia a fost reţinută şi şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

La doar trei luni după ce a fost eliberată din penitenciar, unde ispăşea o a doua condamnare pentru tentativă de omor, femeia de 32 de ani a atacat din nou. S-a întâmplat pe una din străzile aglomerate ale Bucureştiului, după ce victima, un bărbat de 50 de ani, i-a atras atenţia că are un comportament nepotrivit. 

Întreg incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar anchetatorii au reuşit să o prindă rapid. În faţa lor a recunoscut că l-a atacat pe bărbat. Bărbatul rănit a ajuns la spital, unde a fost operat de urgenţă.

Femeia nu este la prima tentativă de omor. În 2005 a fost condamnată pentru o faptă asemănătoare. La fel şi în 2011. Doar că ultima pedeapsă nu a ispăşit-o în totalitate.

Pe 19 octombrie 2017 ea a fost eliberată din penitenciar, scazândui-se din pedeapsă 360 de zile, în urma aplicării legii recursului compensatoriu.

De la aplicarea legii recursului compensatoriu, 941 de deţinuţi au fost eliberaţi din penitenciarele româneşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Atac armat în Bucureşti. O femeie abia eliberată din închisoare după o tentativă de omor a înjunghiat un bărbat pe stradă