Antena Meniu Search
x

O femeie de 24 de ani a născut un copil mort

Cu un copil de peste patru kilograme în pântec, o gravidă a aşteptat trei zile o cezariană. Trei zile în care, la spitalul din Tulcea, n-ar fi consulta-o niciun doctor. Mai mult, asistentele ar fi vrut să o externeze până se declanşează naşterea

Vezi și

Cu un copil de peste patru kilograme în pântec, o gravidă a aşteptat trei zile o cezariană. Trei zile în care, la spitalul din Tulcea, n-ar fi consulta-o niciun doctor. Mai mult, asistentele ar fi vrut să o externeze până se declanşează naşterea. 

În a treia zi, după dureri cumplite, femeii i s-au făcut în sfârşit analizele care au arătat că fetiţa ei avea probleme. Prea târziu a fost pusă pe masa de operaţie. Copila, pe care ar fi botezat-o Andreea, s-a născut moartă. Părinţii cer acum dreptate.

Mihaela şi Florin ar fi trebuit să fie azi doi părinţi fericiţi. Aşteptau o fetiţă. Pe Andreea. Miercuri, mama a ajuns cu dureri la spitalul din Tulcea. Ştia că poartă în pântec un copil de peste patru kilograme. S-a gândit că ar putea să nască prin cezariană, dar i-a lăsat pe medici să decidă. La internare, însă, au luat-o în primire câteva asistente, deşi în spital era medic de gardă. Femeile i-au spus că nu o să nască prea curând şi au vrut chiar să o trimită acasă.

Ecografia a arătat, însă, că bătăile inimii fetiţei din pântec erau neregulate. Copilul era înfăşurat în cordonul ombilical. Mihaela a fost dusă imediat în sala de operaţie. Acolo i-a văzut pentru prima oară pe medici. A fost operată, dar copilul ei s-a născut mort. Mama crede că operaţia i-a fost făcută prea târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O femeie de 24 de ani a născut un copil mort