Antena Meniu Search
x

O femeie de 78 de ani, din Galați a murit intoxicată cu fum, după ce o priză a făcut scurtcircuit

Sfârşit tragic pentru o bătrână din Galaţi. Femeia a murit intoxicată după ce priza în care avea aparatele de încălzit a făcut scurtcircuit

Vezi și

Sfârşit tragic pentru o bătrână din Galaţi. Femeia a murit intoxicată după ce priza în care avea aparatele de încălzit a făcut scurtcircuit. Un bărbat care locuieşte deasupra era să-şi piardă şi el viaţa după ce fumul gros şi toxic i-a umplut şi lui apartamentul.

Bătrânul e speriat şi acum. Putea să fie şi el o victimă a incendiului care a izbucnit în apartamentul vecin. Pe la 4 şi jumătate dimineaţă am fost anunţat de vecinul de la etajul doi, care stă deasupra decedatei, că iese fum în casă. La etajul unu era o profesoară 00.24 Era bolnavă după un accident vascular celebral şi a rămas cu mari defecţiuni locomotorii. Femeia de 82 de ani nu se putea mişca din pat. Cum locuia singură, avea pe cineva care avea grijă de ea. Aseară, îngrijitoarea a lăsat în priză un calorifer şi o pernă electrică pentru ca bătrâna să se încălzească. N-avea căldură că încă nu s-a dat drumul. Pe 18 vor să dea drumul. Numai că peste noapte s-a produs un scurtcircuit iar fumul înecăcios a umplut apartamentul ei şi apoi pe cele învecinate.

Din primele cercetări, cauza declanşării incendiului este un scurt circuit la o triplă folosită la un aparta de încălzit şi o pernă electrică. Autorităţile din Galaţi spun că de săptămâna viitoare vor da drumul la încălzirea centralizată. Până atunci, pompierii recomandă atenţie sporită la modul de folosire a surselor de căldură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O femeie de 78 de ani, din Galați a murit intoxicată cu fum, după ce o priză a făcut scurtcircuit