Antena Meniu Search
x

O femeie din Bacau a murit, dupa cinci zile de chinuri teribile pricinuite de sotul bataus

Si-a urmat fiica in moarte, pe acelasi traseu violent al crimei! O femeie din Bacau a murit, dupa cinci zile de chinuri teribile pricinuite de sotul bataus. Acum cinci ani, fiica a fost ucisa intr-un hotel din Italia.

Vezi și

Fiica ei a murit de mana iubitului - ea, de mana sotului. Si-a dat sufletul, pe un pat de spital, dupa cinci zile chinuitoare. Ar fi scapat, daca ajungea la medici la timp. Barbatul cu care impartea si durerea pierderii si sticla de alcool, a batut-o fara mila. Fara motiv.

Toata lumea s-a prefacut ca nu aude. Numai copiii care le mai ramasesera stiau de soarta mamei. Un baiat si trei fete. De teama sau de rusine, nu vorbeau.

Astazi si-au vazut tatal din nou. A revenit acasa pentru a le arata anchetatorilor cum a ucis. In fata casei verzi, exact acolo unde isi plangea fiica pierduta, acum cinci ani.

Atunci, Alina Bulai a fost gasita fara suflare pe un pat de hotel din capitala Italiei, intr-o balta de sange. Avea doar 20 de ani. Acum, mama si fiica s-au regasit in ceruri. Tatal se va gandi la amandoua, in singuratatea celulei in care va ajunge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Bacau a murit, dupa cinci zile de chinuri teribile pricinuite de sotul bataus