O femeie din Caraş-Severin s-a ales cu dosar penal, după ce a găsit la gunoi o haină!

Publicat: 17.10.2017, 16:13.
Actualizat: 17.10.2017, 16:35

O femeie din Caraş-Severin s-a trezit cu un dosar penal, după ce a găsit, într-o ladă de gunoi, o haină!

O femeie din Caraş-Severin s-a trezit cu un dosar penal, după ce a găsit, într-o ladă de gunoi, o haină! Desigur, nu e ceva ieşit din comun să găseşti obiecte vestimentare aruncate la ghenă. Numai că haina despre care vorbim avea ascunşi în interior nu mai puţin de 9.000 de euro.

Totul s-a întâmplat după ce o femeie din oraşul Bocşa, din judeţul Caraş-Severin, a aruncat la gunoi, din greşeală, o haină a iubitului său, care ascunsese în ea 9.000 de euro. Haina a fost descoperită de o altă femeie, care selecta deşurile.

Acesta nu a cheltuit nici măcar un euro. A pus banii la păstrare, cu gândul că, după ce mai trece ceva timp, îi va putea folosi. Numai că s-a trezit cu poliţiştii pe cap, pentru că păgubitul depusese deja plângere.

Citește și:

Normal, agenţii s-au dus ţintă la femeia care muncea la haldină şi care a recunoscut că cei 9.000 de euro erau la ea. I-a dat pe toţi înapoi, dar asta nu a scutit-o de dosarul penal pentru însuşirea de bunuri găsite şi nepredarea lor autorităţilor.

Şi vorbim despre o infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la una la trei luni sau cu amendă. Rămâne de văzut ce decizie vor lua poliţiştii şi procurorii, având în vedere că toţi cei 9.000 de euro au fost restituiţi proprietarului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.