Antena Meniu Search
x

O femeie din Cavnic, Maramureş, se sufocă în propriul ei trup! Are 350 de kilograme

Kilogramele pur şi simplu o sufocă! O femeie din Cavnic, Maramureş, e prinsă în închisoarea propriului ei trup! Are 350 de kilograme şi, de la o zi la alta, se simte tot mai rău.

Vezi și

 E ca un bebeluş. Nu poate merge şi e dependentă de familie. Are mâinile atât de grele încât nu poate ţine singură nici măcar o lingură. Doctorii din Maramureş i-au spus că nu mai are şanse de vindecare. Însă, familia speră că cineva cu suflet îi va ajuta.

A trăi e o luptă! A respira e un chin! O mişcare, cât de simplă, e o misiune imposibilă. Are privirea încremenită. La 46 de ani, doamna Ecaterina câtăreşte 350 de kilograme.

Fiul şi soţul cu greu o aşează în pat. Îşi unesc eforturile pentru ca această femeie să trăiască. E dependentă de ei aşa cum e un bebeluş de părinţi. De un an, nu mai poate sta singură nici măcar în picioare.

În urmă cu şase ani a trecut printr-o operaţie de fiere. De atunci, ar fi început să se îngraşe. Ar trebui să ţină regim alimentar. Dar familia Moldovan, din Cavnic, nu are bani nici măcar de medicamente. Trăieşte din 300 de lei. Ajutor social.

Obezitatea soţiei e o boală grea. Însă, în România, NU e văzută ca un handicap. Astfel încât să poată trăi decent, cu o pensie şi ajutor de însoţitor. Ficatul e mărit, iar celelalte organe vitale - inima şi plămânii - sunt învelite în grăsime.

Familia ştie că, fără ajutor, nu va reuşi să revină la viaţă normală. Soţul îi sărută mâinile şi o roagă să spere.

Patul pe care stau acum s-a rupt de curând. Cum au putut, l-au reparat. Dar ei ştiu că nu va mai rezista mult. Familia face apel la oamenii cu suflet. Au deschis un cont bancar pe numele Ecaterinei Moldovan.

ECATERINA MOLDOVAN

COD IBAN: RO28CECEMM050BRONO617385

Cont deschis la CEC BANK

Femeia de 350 de kilograme care speră că obezitatea nu o va omorâ cu zile!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Cavnic, Maramureş, se sufocă în propriul ei trup! Are 350 de kilograme