Antena Meniu Search
x

O femeie din judetul Cluj a fost injunghiata de fostul iubit

Poveste de dragoste violenta, intr-o comuna din judetul Cluj. Suparat ca fosta concubina nu-l mai vrea sub nicio forma, un barbat de 50 de ani a mers la ea la usa decis sa-si faca dreptate. Incurajat de cateva pahare cu alcool, a sarit direct la gatul femeii cu un cutit in mana.

Vezi și

Aceasta s-a aparat, insa, si a fost taiata la maini.

Candva au fost iubiti. Acum, sunt cei mai mari dusmani. Trecuti bine de prima tinerete, cei doi au ajuns cei mai fideli clienti ai politistilor din localitatea clujeana Mica.

Bataia primita ar fi unul dintre multele motive care au determinat-o pe femeia de 49 de ani sa rupa relatia cu fostul concubin. Acesta nu a acceptat, insa, despartirea. Dupa mai multe incercari esuate de impacare, a decis sa puna el capat definitiv. A vrut sa o omoare pe cea care i-a stat alaturi vreme de cativa ani.

Femeia a avut prezenta de spirit sa se apere cu mainile si asa a scapat cu viata.

De data aceasta, omul a fost luat doar cu politia. Oamenii legii l-au urcat intr-o autospeciala si l-au condus la sectie pentru declaratii. Fosta lui concubina a ajuns la spitalul Municipal din Dej pentru investigatii. Va merge si ea la politie, sa depuna plangere impotriva fostului iubit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O femeie din judetul Cluj a fost injunghiata de fostul iubit