Antena Meniu Search
x

O femeie gravidă lovită pe trecerea de pietoni de un şofer beat va primi cea mai mare DESPĂGUBIRE plătită vreodată în România

Despăgubire record pentru o gravidă accidentată grav pe trecerea de pietoni, acum doi ani de un şofer beat.

Despăgubire record pentru o gravidă accidentată grav pe trecerea de pietoni, acum doi ani. Tânăra, care este în stare vegetativă şi care a pierdut şi sarcina, va primi 1,5 milioane de euro de la compania de asigurări a şoferului beat care a lovit-o. Sentinţa nu este definitivă.

Decizia a fost pronunțată în primă instanță de Tribunalul Ilfov, iar familia victimei și compania de asigurări au libertatea de a contesta decizia.

Autorul acestui accident a fost eliberat din închisoare în mai 2017, după ce a ispășit un an și jumătate de pedeapsă pentru moartea copilului nenăscut al soților Ganea și pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Cea mai mare despăgubire în urma unui accident rutier a fost până acum de un milion de euro, primită de o femeie care și-a pierdut o mână.

sursa:money.ro, click.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O femeie gravidă lovită pe trecerea de pietoni de un şofer beat va primi cea mai mare DESPĂGUBIRE plătită vreodată în România