Antena Meniu Search
x

Macabru! O femeie şi-a ucis iubitul şi a dormit cu cadavrul în pat

Poveste macabră într-un sat din Argeş. O femeie de 66 de ani şi-a ucis iubitul cu 20 de ani mai tânăr şi a dormit cu cadavrul lui în casă

Vezi și

 Poveste macabră într-un sat din Argeş. O femeie de 66 de ani şi-a ucis iubitul cu 20 de ani mai tânăr şi a dormit cu cadavrul lui în casă

Acum mai bine de 10 ani, bărbatul şi-a lăsat soţia şi cei doi copii şi s-a mutat în localitatea Smeura, la iubita lui, care, după vârstă, îi putea fi mamă. Pe amândoi îi lega dragostea pentru băutură. Dar, de fiecare dată când sticlele nu le ajungeau, începeau cearta, povestesc vecinii.

S-a întâmplat sâmbăta trecută, dar vecinii nu au bănuit nimic. În tot acest timp, femeia a dormit cu cadavrul bărbatului în casă, învelit cu o plapumă. Explicaţia a fost aceea că a tot sperat că el îşi va reveni.  După o săptămână, probabil deranjată de mirosul cadavrului, femeia a dormit la o vecină. Dar tot n-a suflat o vorbă despre ce-a făcut.

Abia ieri, tot la băutură, femeia s-a dat de gol în faţa unui vecin. Procurorii vor să ceară în cazul femeii de 66 de ani pedeapsa maximă: 25 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Macabru! O femeie şi-a ucis iubitul şi a dormit cu cadavrul în pat