Antena Meniu Search
x

O fetita de 12 ani a fost alungata din casa dezbracata, chiar de propria mama

Caz revoltator la Pitesti! Dupa o cearta zdravana, asa a ales femeia sa-si pedeapseasca fiica. Ca sa nu inghete de frig, copila s-a acoperit cu paturile gasite intr-un adapost improvizat pentru cainii comunitari, in fata blocului.

Vezi și

Acum, copila a ajuns intr-un centru de plasament iar mama ei s-a ales cu un dosar penal.

Copila locuieste intr-un bloc din Pitesti, doar cu mama ei. Tatal nu a recunoscut-o niciodata asa ca femeia a crescut-o singura. Marti noapte cele doua s-au certat. Ele stiu de ce. Femeia s-a enervat atat de tare, incat a uitat ca vorbea cu un copil de doar 12 ani.

Fara haine, copila a tremurat de frig cu orele. Cand n-a mai rezistat a incercat sa se incalzesca. In fata blocului a gasit o patura in care dorm cateii. S-a invelit cu acele paturi.

Abia de dimineata a vazut-o o vecina. Femeia pornise spre serviciu, dar n-a rabdat-o sufletul sa o lase acolo. A imbracat-o si a chemat slavarea. Copila a fost dusa la spitalul de pediatrie din Pitesti. Medicii de acolo spun ca fata ar fi putut muri de frig daca nu se refugia in adapostul cainilor. Animalele alaturi de care si-a gasit salvarea sunt, spun vecinii, singurii ei prieteni.

Dupa ce medicii s-au asigurat ca totul este in regula, fata a fost internata intr-un centru de plasament.

Impotriva mamei se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului. Instanta va stabili daca mama va fi decazuta din drepturile parintesti. Femeia nu a fost de gasit ca sa-si spuna punctul de vedere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » O fetita de 12 ani a fost alungata din casa dezbracata, chiar de propria mama