Antena Meniu Search
x

O fostă asociată a lui Cristi Borcea susține că are un copil cu acesta

Vica Blochina şi Victor Piţurcă au dat certurile de-o parte şi vor să se aşeze la masa negocierilor, pentru custodia copilului şi pentru pensia alimentară. Iar prin acelaşi scenariu ar putea să treacă şi Cristi Borcea, care ar avea o fiică cu o fostă asociată a sa

Vezi și

Judectoria Sectorului 3 deţine dosarul cu secretul lui Cristian Borcea. Femeia care pretinde că i-a făcut o fiică a depus vineri, aici, o acţiune prin care cere stabilirea paternităţii. Femeia susţine că Borcea se va dovedi a fi tatăl copilului ei.

O avocată din Bucureşti, care i-ar fi fost asociată şi foarte apropiată în urmă cu sapte ani. În aceea vreme, Borcea era însurat cu Mihaela, dar apăruse în viaţa lui şi Alina, actuala soţie. Cu amândouă, are acum copii.

Cu Mihaela are doi băieţi şi o fată. Alina, femeia pentru care a divorţat, i-a dăruit încă un băiat, botezat de Gigi Becali.

Femeia care spune că el e tatăl fetiţei ei l-ar mai fi dat în judecată în 2007. După trei termene, ar fi renunţat. Acum, a reluat acţiunea. Iar Borcea va fi nevoit să facă testul ADN, în cazul în care nu recunoaşte copilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » O fostă asociată a lui Cristi Borcea susține că are un copil cu acesta