Antena Meniu Search
x

O furtuna a transformat Deva intr-o mica Venetie

Oamenii din vestul tarii au tremurat, aseara, din cauza furtunilor. In Mehedinti fulgerele au ucis un barbat si in Satu Mare au facut scrum o casa. O furtuna a transformat Deva intr-o mica Venetie. Canalele au devenit fantani arteziene

Vezi și

Codul portocaliu a inundat strazile din Deva si a adus grindina peste oras. Meteorologii spun ca au cazut peste 50 de litri de apa pe metru patrat. A fost prea mult pentru sistemul de canalizare. Gurile de canal s-au transformat in fantani arteziene. “Am actionat cu cinci echipe in diferite puncte. Unde terminam lucrarea, ne mutam in cealalta parte unde era nevoie. Am avut probleme mari cu canalizarea”, a declarat maiorul Viorel Demean, inspector-sef ISU Hunedoara.

Din cauza furtunii s-a rupt si digul de pe marginea unei balti de langa oras, iar apa a ajuns tot pe strazile din Deva. Pentru evitarea unui dezastru mai mare a fost nevoie de sute de saci cu nisip.

In Timisoara, bucati de gheata au cazut din cer timp de 15 minute.

In judetul Mehedinti, un barbat a fost ucis de un fulger in timp ce incerca sa-si adaposteasca turma de oi. Tot un fulger a incendiat si gospodaria unei femei din Satu Mare. Acoperisul casei si alte doua anexe au ars complet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » O furtuna a transformat Deva intr-o mica Venetie