Antena Meniu Search
x

O infirmieră ATI din Buzău, găsită moartă în maşină. Elisabeta, mamă a trei copii, a lăsat un bilet de adio

Tragedie fără margini în familia unei infirmiere ATI din Buzău. Femeia de 39 de ani, a fost găsită moartă într-o maşină, luni, după ce fusese dată dispărută de familie în cursul zilei de vineri.

de Monica Palade

la 25.05.2021, 18:19

O infirmieră ATI din Buzău, găsită moartă în maşină. Elisabeta, mamă a trei copii, a lăsat un bilet de adio - Ştiri de Buzău/Poliţia Română

Elisabeta, mamă a trei copii, plecase de acasă pe 20 mai în urma unei neînţelegeri în familie, iar o zi mai târziu apărea pe siteul Poliţiei Române la persoane dispărute.

"În data de 21 mai 2021 un buzoian a sesizat Poliția pentru dispariția soției de la domiciliu survenită cu o zi în urmă. Azi, 23 mai 2021, un cetățean anunțat organele de poliție după ce a întâlnit pe o stradă de la marginea municipiului Buzău o persoană de sex feminin ce părea decedată într-un un autoturism. Victima lucra la Spitalul Județean de Urgență Buzău", au anunţat oamenii legii.

Moartă de mai bine de 48 de ore

Locul ales pentru a-şi pune capăt zilelor era unul izolat şi rar circulat de oameni. Potrivit stiridinsursebuzau.ro, în zonă se depozitează gunoaie menajere şi se află o cale ferată dezafectată, iar femeia ar fi fost moartă de mai bine de 48 de ore.

Alături de ea, oamenii legii au descoperit mai multe pachete de țigări, o sticlă de apă goală, o bluză de traning albă, dar şi biletul de adio. Pe maşină, se aflau şi urme de plame și un desen. Nu se ştie încă dacă erau ale copiilor săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » O infirmieră ATI din Buzău, găsită moartă în maşină. Elisabeta, mamă a trei copii, a lăsat un bilet de adio