Antena Meniu Search
x

INUMAN! O infirmieră din Mediaş a transformat în bordel un azil pentru tinere cu handicap

O infirmieră din Mediaş a transformat în bordel un azil pentru tinere cu handicap. Eva Grancia le obliga să se prostitueze sau le scotea la cerşit

Vezi și

O infirmieră din Mediaş a transformat în bordel un azil pentru tinere cu handicap. Eva Grancia le obliga să se prostitueze sau le scotea la cerşit

Era plătită să aibă grijă de tinerele cu dizabilităţi mentale. Ea este Eva Grancia, infirmiera care a terorizat mai multe tinere, cu dizabilităţi mintale. Fetele erau puse să se prostitueze, sau erau scoase la cerşit pe străzile din oraş.

Infirmiera racola clienţii şi le scotea pe fete, din centru. Tinerele erau puse să aibă activităţi sexuale acasă la clienţi sau chiar pe câmp. Banii îi încasa Eva Grancia. Anchetatorii povestesc că teama tinerelor era atât de mare încât audierile s-au desfăşurat cu greutate.

Eva Grancia are 41 de ani şi lucra ca infirmieră la Centrul de Recuperare şi Reabilitare pentru Persoane cu Handicap din Medias. Îşi bătea victimele, spun poliţiştii. Femeia locuia şi ea într-un centru. Pe pagina ei de pe o reţea de socializare publica mereu fotografii fără perdea, inclusiv fotografii nud ale iubiţilor ei. Acum a ajuns după gratii. Şi a rămas fără loc de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » INUMAN! O infirmieră din Mediaş a transformat în bordel un azil pentru tinere cu handicap