Antena Meniu Search
x

O infirmieră s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă, pe patul de spital

O infirmieră de la Spitalul Floreasca riscă demiterea, alţi doi angajaţi îi pot călca pe urme după ce au şocat opinia publică cu o fotografie făcută pe patul de suferinţă, alături de Gabriel Cotabiţă

Vezi și

O infirmieră de la Spitalul Floreasca riscă demiterea, alţi doi angajaţi îi pot călca pe urme după ce au şocat opinia publică cu o fotografie făcută pe patul de suferinţă, alături de Gabriel Cotabiţă

Imaginea în care angajata clinicii îl acaparează pe artistul imobilizat la terapie intensivă a stârnit revoltă printre prietenii şi admiratorii lui Cotabiţă. La spital, e anchetă, mâine, vom avea şi concluziile. 

Şi-a făcut o fotografie cu Gabriel Cotabiţă ca să se îmbogăţească. E informaţia-şoc pe care surse medicale au dat-o despre infirmiera în uniformă albastră.

Femeia care apare în fotografie alături de Gabriel Cotabiţă a fost identificată. Surse medicale spun că este vorba de o infirmieră care lucrează de mult timp la secţia de Terapie Intensiva din Floreasca. Conducerea spitalului a decis suspendarea contractului de muncă a acesteia până la finalizarea anchetei, dar între timp, pe la comisie de etică vor trece toţi cei care au fost de gardă în ziua respectiva.

Fotografia a fost făcută înainte ca artistul să fie externat de la Floreasca. Iar infirmiera le-ar fi spus şefilor că i-a cerut artistului acordul. O altă angajată a imortalizat momentul. Ambele infirmiere riscă acum concedierea. Şocant e că femeia din imagine şi-ar fi dorit să vândă fotografia pentru o operaţie estetică, spun surse medicale.

Imaginea a iscat revoltă în familia artistului. Potrivit legii drepturilor pacienţilor, cadrele medicale nu au voie să facă fotografii şi să le publice. În plin scandal apare şi prima dovadă a miracolului trăit de Cotabiţă. Îmbrăcat lejer, cu ochelari de soare, artistul a fost surprins la plimbare, în curtea spitalului Elias. Sub tricoul artistului se ghiceşte însă forma unui aparat. E monitorul folosit de medici după ce i-au montat un defibrilator cardiac. La Elias, Cotabiţă a primit şi vizitele prietenilor.

Mâine la spitalul Floreasca se va întruni consiliul de etică în faţa căruia vor răspunde infirmiera din fotografia revoltătoare şi alţi doi angajaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O infirmieră s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă, pe patul de spital