Antena Meniu Search
x

O infirmieră s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă, pe patul de spital

O infirmieră de la Spitalul Floreasca riscă demiterea, alţi doi angajaţi îi pot călca pe urme după ce au şocat opinia publică cu o fotografie făcută pe patul de suferinţă, alături de Gabriel Cotabiţă

la 14.07.2015, 19:39
Vezi și

O infirmieră de la Spitalul Floreasca riscă demiterea, alţi doi angajaţi îi pot călca pe urme după ce au şocat opinia publică cu o fotografie făcută pe patul de suferinţă, alături de Gabriel Cotabiţă

Imaginea în care angajata clinicii îl acaparează pe artistul imobilizat la terapie intensivă a stârnit revoltă printre prietenii şi admiratorii lui Cotabiţă. La spital, e anchetă, mâine, vom avea şi concluziile. 

Şi-a făcut o fotografie cu Gabriel Cotabiţă ca să se îmbogăţească. E informaţia-şoc pe care surse medicale au dat-o despre infirmiera în uniformă albastră.

Femeia care apare în fotografie alături de Gabriel Cotabiţă a fost identificată. Surse medicale spun că este vorba de o infirmieră care lucrează de mult timp la secţia de Terapie Intensiva din Floreasca. Conducerea spitalului a decis suspendarea contractului de muncă a acesteia până la finalizarea anchetei, dar între timp, pe la comisie de etică vor trece toţi cei care au fost de gardă în ziua respectiva.

Fotografia a fost făcută înainte ca artistul să fie externat de la Floreasca. Iar infirmiera le-ar fi spus şefilor că i-a cerut artistului acordul. O altă angajată a imortalizat momentul. Ambele infirmiere riscă acum concedierea. Şocant e că femeia din imagine şi-ar fi dorit să vândă fotografia pentru o operaţie estetică, spun surse medicale.

Imaginea a iscat revoltă în familia artistului. Potrivit legii drepturilor pacienţilor, cadrele medicale nu au voie să facă fotografii şi să le publice. În plin scandal apare şi prima dovadă a miracolului trăit de Cotabiţă. Îmbrăcat lejer, cu ochelari de soare, artistul a fost surprins la plimbare, în curtea spitalului Elias. Sub tricoul artistului se ghiceşte însă forma unui aparat. E monitorul folosit de medici după ce i-au montat un defibrilator cardiac. La Elias, Cotabiţă a primit şi vizitele prietenilor.

Mâine la spitalul Floreasca se va întruni consiliul de etică în faţa căruia vor răspunde infirmiera din fotografia revoltătoare şi alţi doi angajaţi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » O infirmieră s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă, pe patul de spital