Antena Meniu Search
x

SCAPĂ cine POATE! O intersecţie din Timişoara s-a transformat într-un coşmar pentru şoferi!

O intersecţie din Timişoara a ajuns de râsul Internetului! Autorităţile locale au trasat zeci de linii, în încercarea de a delimita sensurile de mers.

Vezi și

O intersecţie din Timişoara a ajuns de râsul Internetului! Autorităţile locale au trasat zeci de linii, în încercarea de a delimita sensurile de mers. Nu au reuşit decât să-i încurce pe şoferi şi să-i amuze la maximum pe utilizatorii Facebook care au creat şi o pagină dedicată marcajelor unice în ţară.

Ai zice că s-a defectat utilajul de marcaje rutiere. Aşa arată acum intersecţia a două străzi importante din Timişoara. Pentru mulţi şoferi, liniile discontinue sunt adevărate capcane în trafic.

De sus, intersecţia seamănă cu o uriaşă tablă de şah pe care cineva a trasat nişte linii curbe. Totul este calculat, îi asigură primarul pe locuitori. Marcajele sunt gândite de specialişti şi au rostul de a fluidiza traficul într-o zonă complicată a oraşului. Recunoaşte totuşi că ar putea cere ştergerea lor.

Pe Facebook, cineva chiar a şi creat o pagină dedicată intersecţiei minune. Iar ironiile nu au întârziat să apară. (poze share pasaj jiul). Intersecţia este situată la intrarea într-un nou pasaj, pe care primarul l-a inaugurat la volanul maşinii sale scumpe (merge cu mertanul auriu). Ambele investiţii au costat 4,5 milioane de euro. Iar în intersecţia inaugurată ieri, astăzi s-a înregistrat şi prima tamponare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » SCAPĂ cine POATE! O intersecţie din Timişoara s-a transformat într-un coşmar pentru şoferi!