Antena Meniu Search
x

O mamă cere DREPTATE pentru fiul ei UCIS de un bărbat din Constanţa! Consideră că pedeapsa stabilită de magistraţi este prea mică

Şase ani şi patru luni de închisoare. Este pedeapsa primită de bărbatul din Constanţa care, anul trecut în luna mai, a condus fără permis şi a provocat un accident în care a murit un băiat de 16 ani.

Vezi și

Şase ani şi patru luni de închisoare. Este pedeapsa primită de bărbatul din Constanţa care, anul trecut în luna mai, a condus fără permis şi a provocat un accident în care a murit un băiat de 16 ani.

O pedeapsă mult prea mică, crede mama lui Edi, adolescentul ucis. Femeia a atacat cu apel decizia magistraţilor. Vrea ca cel pe care-l consideră ucigaşul fiului ei să plătească.

Ceasul de lângă portretul băiatului a îngheţat la ora 21.37. Va arăta pentru totdeauna momentul în care viaţa Lidiei Zaharia s-a transformat într-o tragedie. La acea oră, pe 31 mai 2016, a primit vestea pe care niciun părinte nu vrea să o audă. Edi, fiul ei, murise.

Acasă, camera lui Edi a fost transformată într-un altar. 

Pe acelaşi subiect

E goală, spune femeia, pentru că un şofer inconştient i-a răpit fiul.

Cornel Georgescu obişnuia să-şi plimbe prietenii cu maşina. Un bolid pentru care nici măcar nu avea carnet. 

Doar că în acea seară neagră, Cornel Georgescu s-a transformat în criminal. A întors maşina fără să se asigure şi a fost izbit. Impactul a rupt autoturismul în două. 

Dar pentru Edi nu s-a mai putut face nimic. Familia a sperat ca măcar justiţia să facă dreptate. La şapte luni de la tragedie, magistraţii au decis ca şoferul vinovat să petreacă şase ani şi patru luni după gratii şi să plătească familiei 20.000 de euro. O pedeapsă mult prea mică, spune familia.

Familia lui Edi a atacat cu apel sentinţa. Vor ca ucigaşul lui Edi să plătească pentru viaţa pe care a luat-o. Sentinţa finală va fi dată pe 26 ianuarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O mamă cere DREPTATE pentru fiul ei UCIS de un bărbat din Constanţa! Consideră că pedeapsa stabilită de magistraţi este prea mică