Antena Meniu Search
x

O mama a batut doua ore la usi inchise, intr-un spital din Targu Jiu

Zicala "pana la Dumnezeu te mananca sfintii" se potriveste de minune in spitalele din Romania. Birocratia si dorinta medicilor de a respecta intocmai procedura au facut-o pe o femeie sa se plimbe doua ore de la un cabinet la altul

Vezi și

Femeia fost insotita de fiica ei de cinci ani bolnava si fratele mai mic al fetei, pe care n-a avut cu cine sa-l lase. Disperata ca micuta abia se tinea pe picioare, femeia s-a dus la sectia de pediatrie a spitalului. “Acolo nu era nimeni, scria urcati la etajul cinci Pediatrie pentru internari, m-am dus iar la trei, la patru am incercat. Am zis ca poate s-au schimbat doamnele doctor. M-am dus la cinci, doctor a sunat jos si a spus ca e acolo. I-am spus ca nu e nimeni si m-a scos afara, a inceput sa ma jigneasca si m-a facut in toate felurile”, a povestit femeia.

“I-am explicat ca trebuie sa mearga pentru a fi vazuta de medicul din Policlinica pentru a intruni aceasta procedura si a se prezenta cu aceasta foaie de observatie in serviciul nostru”, a replicat medicul pediatru Ramona Codita.

Cu cei doi copii dupa ea, dintre care unul cu febra mare, femeia s-a intors in Policlinica. Dupa ce a fost respectata intocmai procedura, fetita a ajuns pe patul de consultatie. Intre timp au trecut doua ore, asa ca fata a varsat chiar cand medicul se pregatea sa se uite la ea.

Si fratele fetei a avut nevoie de ajutorul medicilor dupa plimbarea pe holurile spitalului.

Dupa ce au primit tratamentul necesar, copiii au putut pleca acasa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » O mama a batut doua ore la usi inchise, intr-un spital din Targu Jiu