Antena Meniu Search
x

UPDATE: noi informaţii şocante în cazul mamei din Bacău care şi-a violat fiica şi a filmat-o. Voia să ţină treaz interesul iubitului din Anglia (VIDEO)

O tânără mamă din Bacău şochează cu fapta sa abominabilă. A abuzat sexual de fiica sa de 9 ani şi a filmat-o. Imaginile le-a trimis iubitului plecat în Marea Britanie.

Vezi și

O tânără mamă din Bacău şochează cu fapta sa abominabilă. A abuzat sexual de fiica sa de 9 ani şi a filmat-o. Imaginile le-a trimis iubitului plecat în Marea Britanie.

Femeia de 27 de ani îşi chinuia, pur şi simplu, copila de 9 ani. Şi filma, fiecare scenă, cu telefonul mobil. Pe una dintre înregistrări se vede cum fata e trezită din somn şi se plânge de frig, pentru că era dezbrăcată. 

Tânăra se despărţise de tatăl copilului ei şi avea acum o relaţie cu un alt bărbat, aflat la muncă în Anglia. Cel mai probabil, a vrut să-i menţină interesul treaz. Printr-o aplicaţie de telefon mobil, imaginile revoltătoare au ajuns şi la el.

La audieri, fata a povestit că mama ei primea imagini de acelaşi fel din Anglia. În total, 44 de fotografii şi 11 înregistrări video au fost postate în online. Mai întâi s-a sesizat EUROPOL după ce investigatorii din SUA au găsit imaginile pe internet. 

Fişierele video şi audio au fost trimise la procurorii din România care au început o anchetă. Au dat de mama agresoare şi au trimis-o la instanţă, cu propunere de arestare preventivă.

Fetiţa va rămâne deocamdată în grija tatălui natural, în Bacău, iar Direcţia de Asistenţă Socială va înainta solicitarea pentru decăderea din drepturile părinteşti ale mamei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UPDATE: noi informaţii şocante în cazul mamei din Bacău care şi-a violat fiica şi a filmat-o. Voia să ţină treaz interesul iubitului din Anglia (VIDEO)