Antena Meniu Search
x

O mamă, obligată să-şi vândă copilul pe 10.000 de lei

O mamă din Zalau şi-a vândut propriul copil pe zece mii de lei! Copilul ar fi ajuns la o familie de rromi din Iaşi. Mama susţine că ar fi fost obligată chiar de iubitul ei sa facă ''tranzacţia''

Vezi și

Ea spune că a fost bătută ca să meargă la primărie si să modifice certificatul de naştere al celui mic în aşa fel încât tatăl să fie cel din Iaşi.

Iubitul femeii a fost eliberat din închisoare în luna iulie, iar el a negociat vânzarea copilului. Cumpărătorii au apărut în luna octombrie, o familie de rromi din Iaşi, care ar fi oferit să dea 10.000 de lei pentru bebeluşi.

Femeia spune că nu ar fi fost de acord, dar a fost convinsă de concubin prin bătaie. Jumătate din sumă a fost plătită chiar înainte de semnarea actelor, iar diferenţa urma să fie achitată după schimbarea certificatului de naştere. 

Banii obţinuţi din vânzarea copilului i-a luat iubitul femeii, care i-a băut într-un bar. Atunci, femeia a profitat de ocazie pentru a merge la Poliţie şi pentru a povesti ce s-a întâmplat. 

Acum, atât concubinul, cât şi bărbatul din Iaşi, care a cumpărat copilul, sunt cercetaţi de Poliţie pentru trafic de minori şi riscă până la 20 de ani de închisoare. Ambii sunt cercetaţi în libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » O mamă, obligată să-şi vândă copilul pe 10.000 de lei