Antena Meniu Search
x

O mamă şi doi fii, vânaţi ca nişte animale de un italian!

Bărbatul s-a năpustit în casa unde locuiau românii, care erau chiar chiriaşii părinţilor lui. A tras asupra lor o ploaie de gloanţe si a ucis-o pe femeie şi pe unul dintre fiii ei.

Vezi și

După ce l-au prins, poliţiştii apoi au descoperit amănunte cutremurătoare. Înainte de vânătoarea de oameni, bărbatul îşi omorâse mama.

Această casă de la periferia oraşului italian Latina a fost scena cumplitei întâmplări.

Elena şi iubitul ei locuiau aici cu chirie. Cei doi băieţi ai româncei li se alăturaseră de curând. Veniseră să petreacă sărbătorile împreună. Cu toţii au devenit ţinte vii pentru fiul familiei care le închiriase locuinţa.

Prima victimă a lui Roberto Zanier a fost femeia de 44 de ani, care a murit pe loc. Apoi, ca la vânătoare, italianul de 35 de ani a vrut să îi ucidă pe toţi cei din casă.

Unul dintre gloanţe l-a nimerit în cap pe Andrei, unul dintre copiii româncei. A fost dus de urgenţă la spital şi operat pe creier. Tânărul de 23 de ani nu a supravieţuit. S-a stins la spital.

Acasă, în comuna nemţeană Gârcina, rudele nu îşi pot stăpâni durerea.

Fratele lui, Radu, a scăpat cu viaţă. La fel şi iubitul femeii.

După atacul sângeros italianul a fugit.

A fost nevoie să intervină şi carabinierii pentru a putea să îl prindem şi să îl arestăm, a declarat un anchetator italian.

După ce l-au arestat, anchetatorii au descoperit că italianul îşi omorâse mama cu câteva ore înainte să îi atace pe români. Lăsase şi o scrisoare cu o explicaţie halucinantă.

Se pare că aştepta sfârşitul lumii, deci e posibil să o fi omorât pe mamă în încercarea de a o proteja de acel sfârşit iminent, spune anchetatorul.

Nicio vorbă însă despre motivele pentru care i-a atacat pe români. Tot ce au mai aflat anchetatorii de la el a fost că îşi pierduse slujba. Le-a spus că e stresat şi că are numai probleme. Bărbatul este în arest şi şi-a recunoscut crimele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O mamă şi doi fii, vânaţi ca nişte animale de un italian!