Antena Meniu Search
x

O mămică de doar 29 de ani din Sălaj a pierdut lupta cu o boală cruntă. Paula a lăsat în urmă două fetițe de 7 și 9 ani

A luptat până în ultima clipă cu cancerul, dar a pierdut lupta. Pentru Paula, o mămică a două fetițe din Sălaj, viața s-a oprit la 29 de ani.

de Monica Palade

la 25.07.2021, 15:34

O mămică de doar 29 de ani din Sălaj a pierdut lupta cu o boală cruntă. Paula a lăsat în urmă două fetițe de 7 și 9 ani - Facebook

Existența tinerei nu a fost deloc ușoară. De-a lungul timpului, s-a luptat cu multe greutăți. Dar a încercat de fiecare dată să-și păstreze zâmbetul pe chip. Avea motive să meargă mai departe, pentru cele două minuni din viața sa.

A luptat până în ultima clipă pentru supravieţuire

Din păcate, boala a fost mai puternică. Dispariția tinerei a fost anunțată pe pagina de Facebook a Primăriei din Năpradea.

„Cu tristețe în suflet, anunțăm încetarea din viață a celei ce a fost beneficiară a serviciului nostru de asistență comunitară și totodată o prietenă, Cret Paula, în vârstă de 29 de ani. A lăsat în urmă două fetițe în vârstă de 7 și 9 ani. Dragă Paula, ai avut o viață plină de încercări și greutăți, dar tu mereu ai fost cu zâmbetul pe buze, încercând să găsești o rezolvare la fiecare problemă. Te-ai luptat cu o boală crâncenă care în ultima perioadă ti-a măcinat corpul în fiecare zi, însă tu ai sperat până în ultima clipă că o să te faci bine pentru fetele tale. Nu te vom uita niciodată, vei rămâne vie în amintirea noastră și te asigurăm că fetițele tale nu o să rămână niciodată singure, o să avem mereu grijă de ele. Drum lin spre îngeri, Paula dragă! Colectivul Primăriei Năpradea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O mămică de doar 29 de ani din Sălaj a pierdut lupta cu o boală cruntă. Paula a lăsat în urmă două fetițe de 7 și 9 ani