Antena Meniu Search
x

O masina a fost spulberata de tren in judetul Timis. Trei oameni au murit

Trei barbati si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier, la marginea unei comune din judetul Timis. Soferul masinii in care se aflau a fortat o trecere la nivel cu cale ferata, dar a estimat gresit viteza garniturii

Vezi și

Locomotiva a spulberat autoturismul cu peste 90 de kilometri pe ora si l-a proiectat intr-un stalp. Pompierii s-au chinuit sa-i descarcereze pe cei trei barbati, insa niciunul nu mai era in viata

Placuta de inmatriculare a fost printre putinele lucruri care au mai ramas intregi din caroseria masinii. Pompierii au avut o misiune dificila in incercarea de a ajunge la trupurile neinsufletite ale celor trei barbati. Apoi au taiat din scaune si portiere ca sa le poata elibera.

Cei trei locuiau intr-o comuna din apropiere si se grabeau spre casa. Vestea a ajuns repede la cateva dintre rudele lor, care au venit intr-un suflet la locul accidentului.

Soferul se pare ca a incercat sa treaca inaintea trenului, dar masina s-a oprit pe sine. Mecanicul si conductorul garniturii nu-si pot explica de ce a riscat barbatul.

Politistii au deschis o ancheta ca sa stabileasca exact de ce a ramas autoturismul blocat pe sine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O masina a fost spulberata de tren in judetul Timis. Trei oameni au murit