Antena Meniu Search
x

O masina de lux sta ascunsa in garajul DGFP din Brasov

O bijuterie de peste 100 de mii de euro sta ascunsa in garajul Directiei Generale a Finantelor Publice din Brasov. Mai exact, un Bentley Continental. Masina de lux a parcurs doar 642 de kilometri pana cand vamesii au confiscat-o, anul trecut

Vezi și

Putina lume a vazut un Bentley Continental pe strazile din Romania in 2012, atunci cand Directia Generala a Finantelor Publice din Brasov a confiscat unul. Gradul de uzura al bolidului nu depasea 10 la suta cand a intrat in proprietatea statului. “El a devenit bun al statului prin nerespectarea termenului de prezentare si de plata”, a declarat un reprezentant al DGFP Brasov.

Este cea mai valoroasa dintre cele 70 de masini confiscate de institutiile publice ,in anul 2012 si, probabil, din istorie. “Autoturismul a fost experitzat si evaluat la suma de 444 de mii 37 de lei”, a declarat consilierul DGFP Brasov.

Reprezentantii finantelor s-au indragostit la prima vedere de bijuteria pe patru roti. De fapt… pe trei roti, asta pentru ca reprezentantii directiei DGFP au hotarat sa scoata o roata ca sa nu fie furata din garajul institutiei.

Povestea acestui Bentley Continental a inceput in Palm Beach, unde a fost cumparat de un afacerist brasovean. Omul a plecat catre Romania, insa n-a apucat sa treaca de granita. Vamesii au trimis bolidul catre Directia Generala a Finantelor Publice din Brasov, unde acum ii tine de urat unei Dacii Break.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O masina de lux sta ascunsa in garajul DGFP din Brasov