Antena Meniu Search
x

O masina de politie a provocat un accident rutier in Capitala!

Aparitia girofarului in oglinda retrovizoare l-a facut pe un sofer sa provoace un accident grav, pe o strada din Capitala

Vezi și

Clientul taximetristului a avut cel mai mult de suferit in urma impactului. S-a lovit puternic de parbriz. Cativa trecatori l-au scos cu grija din masina si au asteptat langa el pana la sosirea unui echipaj de salvare. Pentru ca pierduse foarte mult sange, medicii l-au transportat de urgenta la spital.

Soferul celeilalte masini, un tanar, s-a speriat cand a vazut girofarul unei masini de politie in oglinda retrovizoare. Stia ca nu are asigurare si credea ca va fi oprit de agenti. Ca sa evite amenda, a incercat sa scape de echipaj si a trecut pe culoarea rosie a unui semafor, intr-o intersectie. “Baiatul era urmarit de politie pe Calea Fizicienilor, a venit cu 200 de kilometri la ora , a intrat direct in mine”, a declarat soferul taximetrului.

Tanarul a incercat sa fuga de la locul accidentului, insa, chiar agentii de care a incercat sa scape l-au incatusat incatuseze. Pe numele lui a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » O masina de politie a provocat un accident rutier in Capitala!