Antena Meniu Search
x

O pacientă a căzut în gol de la etaj, din Centrul de Reabilitare Neuropsihiatrică de la Negru Vodă

O femeie de 73 de ani a ajuns în comă la spitalul de urgenţă din Constanţa, după ce s-a prăbuşit în gol de la etaj, din centrul de reabilitare neuropsihiatrică de la Negru Vodă.

Vezi și

O femeie de 73 de ani a ajuns în comă la spitalul de urgenţă din Constanţa, după ce s-a prăbuşit în gol de la etaj, din centrul de reabilitare neuropsihiatrică de la Negru Vodă. 

Nimeni nu ştie dacă bătrâna a încercat să se sinucidă sau pur şi simplu nu ştia ce face, din cauza bolii de suferea. Cert este că nu a văzut-o nimeni, ca să o poată opri. Fusese dusă în centru tocmai pentru că nu avea pe nimeni care să aibă grijă de ea.

Dar pe bătrână nu a văzut-o nimeni. Şi nici nu i-a sărit cineva în ajutor. Abia zgomotul izbiturii le-a atras atenţia angajaţilor. Era prea târziu. Imediat după lăsarea întunericului, femeia de 73 de ani a căzut în gol.

Din păcate, a căzut în cap, cu lovituri puternice, cu fracturi de bază de craniu, într-o comă profundă. Cu şanse mici de supravieţuire, bătrâna a ajuns la spitalul judeţean din Constanţa. De acolo, de altfel, fusese trimisă în centrul de la Negru Vodă. Era diagnosticată cu Alzeihmer şi nu avea pe nimeni care să o îngrijească. Gestul femeii rămâne încă unul inexplicabil, nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu ea. Incidentul de aseară putea fi însă evitat, spun oamenii. La centrul de la Negru Vodă sunt internaţi 108 pacienţi. Pentru ei sunt 52 de asistenţi, care lucrează în ture. Direcţia de asistenţă socială a deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » O pacientă a căzut în gol de la etaj, din Centrul de Reabilitare Neuropsihiatrică de la Negru Vodă