Antena Meniu Search
x

O pană generală de curent a pus în pericol bolnavii Sanatoriului TBC din Moroieni

S-a dus o luptă pe viaţă şi pe moarte şi în judeţul Dâmboviţa. O pană generală de curent a aruncat în beznă Sanatoriul TBC din Moroieni şi mai mulţi pacienţi dependenţi de tuburile de oxigen riscau să-şi piardă viaţa, dacă salvatorii nu ajungeau la ei, la timp.

Vezi și

Medicii de pe patru ambulanţe, însoţiţi de poliţişti, jandarmi, dar şi angajaţi din Armată s-au chinuit ore în şir să ajungă la bolnavi.

Ei au fost transportaţi, în siguranţă, la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

Alarma s-a dat cu câteva zeci de minute înainte de miezul nopţii. Atunci au pornit salvatorii spre Sanatoriul TBC din Moroieni. O pană generală de curent a lăsat în beznă întregul ospciu şi mai mulţi pacienţi erau în pericol. Salvatorii şi-au croit drum cu greu prin zăpada care se depunea încontinuu.

O singură ambulanţă a răzbit prin nămeţi, până la pacienţi. Celelalte trei au rămas blocate în drum şi au aşteptat până când bolnavii au ajuns, rând pe rând, la ele.

Medicii le-au pus măşti cu oxigen pe faţă, în ambulanţe, apoi i-au transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

Bolnavii au rămas acum internaţi pe secţia de diabetologie. Ei vor rămâne acolo până când problema de al Sanatoriul din Moroieni va fi rezolvată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O pană generală de curent a pus în pericol bolnavii Sanatoriului TBC din Moroieni