Antena Meniu Search
x

O patroană speriată de FISC si-a pus capăt zilelor

ANAF-ul bagă groaza în micii întreprinzători. O patroană de magazine din Buzău chiar şi-ar fi pus capăt zilelor de teama inspectorilor de la Fisc

Vezi și

ANAF-ul bagă groaza în micii întreprinzători. O patroană de magazine din Buzău chiar şi-ar fi pus capăt zilelor de teama inspectorilor de la Fisc

Cunposcuţii susţin că era îngrozită de controale. Şi de amenzile pe care le primea, deşi avea câştiguri mici. Speriată de o nouă vizită a inspectorilor, si-a aprovizionat unul dintre magazinele pe care le avea, apoi a plonjat cu maşina într-un râu. După zeci de ore de căutări, trupul femeii a fost adus la mal, de scafandri.

Stela Negraru avea 54 de ani. Era patroana mai multor magazine din Buzău şi din comuna Berca. Apropiaţii spun că, recent, a fost amendată de inspectorii ANAF. Frica de un nou control ar fi mânat-o să-şi ia viaţa.

Ieri, Stela a fost la unul dintre magazine, după care s-a făcut nevăzută.

Poliţiştii buzoieni au chemat ajutoare din Vrancea şi Brăila. A fost nevoie de 5 scafandri pentru intervenţie.

După zeci de ore de căutări, trupul femeii a fost găsit agăţat în grilajele microhidrocentralei de pe râul Buzău. Poliţia a deschis o anchetă şi nu exclude varianta sinuciderii. Reprezentanţii ANAF Buzău nu au dorit să comenteze acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O patroană speriată de FISC si-a pus capăt zilelor