Antena Meniu Search
x

O pictoriţă din România i-a cucerit pe italieni! Elena Pop este artistul anului 2017, într-o localitate din Peninsulă (VIDEO)

Un număr de 100 de artişti din toată lumea au râvnit titlul din Cesenatico. Fiecare pictor a participat cu două lucrări. Iniţial, au fost selectate 50 de tablouri, dar românca a fost pe placul criticilor italieni. Evenimentul a fost organizat de una dintre cele mai cunoscute galerii de artă din Milano.

Vezi și

Un număr de 100 de artişti din toată lumea au râvnit titlul din Cesenatico. Fiecare pictor a participat cu două lucrări. Iniţial, au fost selectate 50 de tablouri, dar românca a fost pe placul criticilor italieni. Evenimentul a fost organizat de una dintre cele mai cunoscute galerii de artă din Milano.

Şi nu este prima recunoaştere de acest fel. Elena Pop a mai adus în ţară premii internaţionale. Artista şi a început drumul în arta prin mai multe proiecte caritabile. A avut expozitii cu ajutorul carora a ajutat copiii bolnavi de cancer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O pictoriţă din România i-a cucerit pe italieni! Elena Pop este artistul anului 2017, într-o localitate din Peninsulă (VIDEO)