Antena Meniu Search
x

O plimbare pe munte îi putea aduce sfârşitul unui bucureştean

O plimbare pe munte cu iubita sa, într-o zi frumoasă de vară, îi putea aduce sfârşitul unui bucureştean.

Vezi și

 O plimbare pe munte cu iubita sa, într-o zi frumoasă de vară, îi putea aduce sfârşitul unui bucureştean. Nu şi-a dat seama că traseul ales e foarte dificil, iar la jumătatea sa a făcut o criză diabetică şi n-a mai putut înainta.

În mâinile salvamontiştilor, bărbatul de 55 de ani poate răsufla uşurat. Diabetul îl putea ucide în vârf de munte, dacă salvatorii n-ar fi ajuns în timp util la el.

Bărbatul a urcat, împreună cu iubita sa, până la Babele, cu telecabina. De acolo, cei doi au decis să coboare la pas muntele. Dar plimbarea pe care au plănuit-o într-o zi frumoasă de vară s-a transformat în scurt timp într-o luptă pentru viaţă.

Bărbatul a făcut o criză de diabet şi nu a mai putut înainta. Speriată, prietena sa a sunat la 112. Patru ore au trecut din momentul în care au fost anunţaţi că omul are nevoie de ajutorul lor şi până când l-au predat medicilor care aşteptau la poalele muntelui.

Bărbatul a fost transportat la spital, iar cei care l-au salvat au plecat în căutarea unui alt turist care a pornit spre Cabana Caraiman împreună cu doi prieteni. Aceştia au ajuns acolo, dar el s-a rătăcit pe drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O plimbare pe munte îi putea aduce sfârşitul unui bucureştean