Antena Meniu Search
x

O profesoara a ajuns la spital dupa patru minute petrecute la solar

S-a bronzat pana cand n-a mai putut sa iasa din casa. Bronzul perfect a desfigurat-o. O profesoara din Ramnicu Sarat a ajuns la spital cu arsuri groaznice din cauza unui solar cu ultraviolete defect.

Vezi și

Femeia este hotarata sa-l dea in judecata pe patronul salonului in care i-a fost pusa viata in pericol, dar s-a lecuit pe viata de solar.

S-a dus la solar ca sa arate bine si acum nu mai poate iesi din casa. Sedinta de solar s-a transformat intr-una de cosmar. Dupa patru minute de expunere la ultraviolete, femeia a simtit ca ia foc.

„A am simtit o usturime foarte mare, am iesit de acolo. Le-am explicat ca arde foarte tare. Nici macar nu si-au cerut scuze. Au spus doar: <Ce sa fac daca te-ai ars? La revedere! avem si noi copii de crescut>”, spune profesoara.

Pentru ca durerile erau insuportabile si i se umfla fata, profesoara de 37 de ani a ajuns la Urgente.

Cu arsuri de gradul doi pe tot corpul, femeia e hotarata sa-l dea in judecata pe patronul salonului de bronzare. Omul spune ca nu o cunoaste pe clienta nemultumita si oricum nu avea ce cauta in solarul lui.

Solarul care a ars-o de vie pe profesoara e acum obiect de ancheta pentru politisti si protectia consumatorului.

In sezonul in care saloanele de bronzare abia fac fata cererilor, dermatologii avertizeaza ca ultravioletele pot declansa boli grave de piele. 10 minute petrecute in solar sunt echivalentul unei zile state la plaja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O profesoara a ajuns la spital dupa patru minute petrecute la solar