Antena Meniu Search
x

O profesoară din Piatra Neamţ a fost arestată, după ce iubitul ei, cel mai bun elev de la Liceul Teologic, s-a sinucis în noiembrie anul trecut

O profesoară de limba română de la Liceul Teologic din Piatra Neamţ a fost arestată, după ce în noiembrie anul trecut un elev s-a sinucis. Cei doi ar fi avut o relaţie amoroasă. 

O profesoară de limba română de la Liceul Teologic din Piatra Neamţ a fost arestată preventiv, după ce în noiembrie anul trecut un elev s-a sinucis. Cei doi ar fi avut o relaţie amoroasă, iar, potrivit unor informaţii, femeia ar fi însărcinată în şase luni.

Acuzaţia pentru care Crinela Marc, 40 de ani, a fost iniţial reţinută, iar miercuri arestată preventiv pentru 30 de zile, este de întreţinere de relaţii sexuale cu un minor, respectiv cu Marius Săndulache, elevul care în noiembrie 2016 s-a sinucis, aruncându-se în râul Bistriţa. Profesoara va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Trupul elevului care ar fi fost văzut când se arunca în râul Bistriţa a fost găsit de pompieri după o lună. Băiatul de 18 ani era cel mai bun elev al Liceului Teologic Ortodox din Piatra Neamţ. 

Olimpic, cânta în biserici şi mănăstiri. Nimeni nu ştie exact ce s-a întâmplat cu el în ziua când a dispărut. Ultimul apel al lui pe telefonul mobil a fost către profesoara cu care s-a zvonit că a avut o relaţie.

Crinela Marc este soţie de preot şi are trei copii. Potrivit Parchetului Neamţ, faptele pentru care e reţinută au avut loc în perioada decembrie 2015 - martie 2016, când elevul ar fi împlinit 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O profesoară din Piatra Neamţ a fost arestată, după ce iubitul ei, cel mai bun elev de la Liceul Teologic, s-a sinucis în noiembrie anul trecut