Antena Meniu Search
x

O răzbunare de tip mafiot a băgat în spital un poliţist!

Doi infractori aflaţi în vizorul lui l-au aruncat cu maşina de pe şosea, după o urmărire ca în filme. L-au făcut să se zdrobească de un cap de pod, apoi l-au lăsat în agonie şi au fugit. Culmea, mama şoferului s-a întors la locul accidentului şi le-a spus poliţiştilor că ea era la volan.

Vezi și

 Violenţa mai presus de lege, răzbunare în loc de onoare. Pare deviza celor doi tineri care ar fi vrut să-l ucidă pe poliţist.

Cei doi bărbaţi, unul de 20, unul de 30 de ani, erau cercetaţi pentru furt şi lovire. Au crezut că dacă scapă de poliţist, scapă şi de acuzaţii. Aşa că au pornit într-o urmărire ca în filme.

L-au şicanat pe poliţist kilometri întregi. În numele răzbunării, s-au transformat în kamikaze. Cu riscul să-şi piardă viaţa, au intrat cu putere în maşina poliţistului.

La intrarea în satul Plopi, poliţistul s-a izbit de un cap de pod. Prins între fiare, scalpat şi cu coastele zdrobite, poliţistul a apucat să-şi cheme colegii. Speriaţi, cei doi care au provocat accidentul au fugit. Şoferul de 20 de ani şi-a trimis mama să-l apere.

Femeia a vrut să-şi acopere fiul. Poliţistul se reface acum la Spitalul din Deva. Are răni grave şi e încă în şoc. Cei doi prieteni care au provocat accidentul au fost arestaţi preventiv pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O răzbunare de tip mafiot a băgat în spital un poliţist!