Antena Meniu Search
x

O româncă a descoperit crema de Techirghiol

În fiecare an, sute de mii de turişti ocupă câte un petec de plajă, pe malul lacului lui Techirghiol, cu trupurile înnegrite de nămolul minune

Vezi și

Estetica contează mai puţin decât reputaţia Techirghiolului. În apele şi nisipurile sale, ar sta secretul tinereţii fără bătrâneţe. 

Apă sărată de Techirghiol. Proprietăţile ei curative, aproape miraculoase fac din ea candidatul ideal pentru o cremă hidratantă de succes. Oana ştia asta. Şi a vrut să le spună şi altora.

Oana Stan are 23 de ani. Este proaspătă absolventă a unei universităţi de marketing şi pare unsă cu toate alifiile ambiţiei. Ideea cremelor de Techiorghiol îi aparţine.

Dintr-un foc, a reuşit să acceseze fonduri europene şi să atragă atenţia specialiştilor din Italia. La laboratoarele lor ei au testat apa şi nămolul, le-au văzut proprietăţile şi ne-au făcut reţele personalizate pe baza acestor ingrediente unice.

Avem în momentul de faţă înregistrate la OSIM opt reţete, pe viitor vor fi şi reţete pe bază de nămol de Techirghiol. Tânăra afaceristă speră că, în curând, în gama ei de produse îşi va face loc şi celebrul nămol de Techirghiol.

Deocamdată, crema miraculoasă este vândută pe bază de comandă sau online

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O româncă a descoperit crema de Techirghiol