Antena Meniu Search
x

O româncă a moştenit în Spania 2,5 milioane de euro de la bătrânul pe care l-a îngrijit, dar riscă să stea după gratii doi ani şi să piardă toţi banii

O româncă a moştenit în Spania 2,5 milioane de euro de la bătrânul pe care l-a îngrijit, dar riscă să stea după gratii doi ani şi să piardă toţi banii.

Foto cu caracter ilustrativ

O româncă a moştenit în Spania 2,5 milioane de euro de la bătrânul pe care l-a îngrijit, dar riscă să stea după gratii doi ani şi să piardă toţi banii. Procuratura a finalizat dosarul în care românca şi fostul ei soţ sunt acuzaţi de înşelătorie în formă continuată şi a cerut pedeapsa cu închisoarea pentru cei doi.

Anca M.V. l-a îngrijit pe Eleuterio R.P. din 2012 până în 2017, când bătrânul a murit, la 73 de ani. Acesta nu avea moştenitori şi nici alte rude. În 2013, el i-a dat româncei apartamentul său din Zaragoza, prin testament scris la 1 iulie în acel an. În acelaşi testament, bătrânul lăsa Crucii Roşii spaniole restul averii: 1,42 milioane de euro în fonduri de investiții, 887,000 de euro în planurile de pensii  şi 127.100 de euro în acțiuni.

Trei ani mai târziu, pe 14 iunie 2016, apare un alt testament, modificat, în care Eleuterio lasă toată averea Ancăi, îngrijitoarea sa. A murit la începutul anului 2017 şi procurorul a putut demonstra că nu era în deplinătatea facultăţilor fizice şi mentale la momentul semnării noului testament.

Procurorul a mai arătat că românca l-a izolat complet pe bătrân în ultimii ani ai vieţii acestuia, l-a păzit zi şi noapte şi nu a lăsat pe nimeni să intre în contact cu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » O româncă a moştenit în Spania 2,5 milioane de euro de la bătrânul pe care l-a îngrijit, dar riscă să stea după gratii doi ani şi să piardă toţi banii