Antena Meniu Search
x

Accident TERIBIL la Constanţa, unde o şoferiţă a forţat semaforul şi i-a băgat în spital pe iubitul şi sora ei. Ea a scăpat nevătămată

O şoferiţă din Constanţa a reuşit să-şi bage în spital iubitul, dar și sora, pentru că nu a avut răbdare să aştepte la semafor!

Vezi și

O şoferiţă din Constanţa a reuşit să-şi bage în spital iubitul, dar și sora, pentru că nu a avut răbdare să aştepte la semafor! Tânăra a forţat intrarea în intersecţie şi a produs un dezastru, de care nu își mai aducea aminte. 

Centrul Constanţei, aproape de miezul nopţii, când un zgomot cumplit i-a scos pe localnici din casă. În intersecţie se produsese un accident teribil. "Domnişoara am înţeles că a trecut pe roşu şi cineva care a venit pe verde a intrat în dânsa şi a aruncat-o în stâlp. Am înţeles că pe sora dânsei a aruncat-o pe geam din maşină, în intersecţie. Eu când am venit cu maşina era în mijlocul străzii." 

Totul s-a întâmplat din cauză că şoferiţa a forţat semaforul şi a ajuns în intersecţie când deja se făcuse roşu. Automobilul pe care îl conducea a fost izbit de o maşină de teren care circula regulamentar şi a fost proiectată într-un stâlp. Până la sosirea salvatorilor, localnicii au sărit imediat în ajutorul răniţilor. 

Iubitul şoferiţei, aflat pe scaunul din faţă, a fost eliberat de echipele de descarcerare. Bărbatul şi sora şoferiţei au ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa în stare stabilă. Femeia aflată la volan a scăpat doar cu nişte zgârieturi, însă a intrat în stare de şoc. 

Pe acelaşi subiect

-Cum s-a întâmplat? Ne poţi spune cum s-a întâmplat?

-Nu ştiu nimic...

Cei aflaţi în maşina de teren au scăpat nevătămaţi. Conducătoarea auto care a provocat accidentul are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Accident TERIBIL la Constanţa, unde o şoferiţă a forţat semaforul şi i-a băgat în spital pe iubitul şi sora ei. Ea a scăpat nevătămată