Antena Meniu Search
x

O talentată cântăreaţă de muzică populară are nevoie de ajutor

La doar 22 de ani visele i s-au frânt, în urma unui grav accident de circulaţie. De atunci fiecare zi a fost o luptă, pentru Anamaria, care îşi doreşte să meargă din nou. O împiedică lipsa banilor. 200 de mii de lire sterline pentru o operaţie care se face în Londra. Recuperarea costă şi ea, câteva mii de euro pe lună.

Vezi și

Speranţa poate veni acum de la oameni, de la cei cărora Anamaria le încălzea sufletele cu cântecele ei. Este una şi aceeaşi persoană. Dar nimic nu mai este la fel, pentru Anamaria German, tânăra solistă de muzică populară.

Viaţa i s-a împărţit în două - înainte şi după accident. În mai anul trecut s-a urcat în maşina unui prieten, fără să ştie că bărbatul era băut. Tânărul a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un stâlp.

Oftează la fiecare cuvânt. Iar ochii mari, albaştri se umplu de lacrimi. De aproape zece luni respiră pentru un singur vis. Să atingă din nou pământul cu picioarele ei.

Şi cu speranţă se agaţă de fiecare clipă. Face în fiecare zi ore întregi de kinetoterapie. Cea mai mare durere a cântăreţei este că ştie că ar putea merge din nou, dar nu-şi permite să plătească operaţia care se face doar la Londra.

Costă 200.000 de lire. În plus, din trei în trei luni tânăra are nevoie de tratament în Franţa. O lună de recuperare ajunge la 7 mii de euro. Prea mult pentru un om pentru care statul plăteşte o pensie de 290 de lei, plus 600 de lei pentru însoţitor.

Alături de Anamaria luptă şi părinţii, dar şi artiştii, colegii săi care au organizat deja pentru ea, mai multe concerte caritabile.  Pentru a ajunge acolo, are nevoie şi de noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » O talentată cântăreaţă de muzică populară are nevoie de ajutor