Antena Meniu Search
x

Video O tânără asistentă de 24 de ani a murit după ce a intrat cu un Volkswagen pe contrasens, între Ciocârlia și Murfatlar

Accident înfiorător pe DN3, între localitățile Ciocârlia și Murfatlar. O tânără de 24 de ani a murit după ce a intrat cu mașina marca Volkswagen pe contrasens și s-a izbit puternic de un alt autoturism, condus de o femeie de 20 de ani. Aceasta și pasagerul din dreapta, un bărbat de 23 de ani, au fost grav răniți. Atenție, imagini ce pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 24.05.2021, 14:10

Vezi și

"Astăzi, în jurul orei 06.00, poliţiştii constănțeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN3, dinspre localitatea Ciocârlia către Murfatlar, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 24, respectiv 21 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătoarei auto de 24 de ani și vătămarea corporală gravă a celeilalte șoferițe, precum și a unui pasager - bărbat, de 24 de ani. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală", a transmis IPJ Constanța.

Tânăra ar fi intrat brusc pe contrasens

Un jandarm care conducea în spatele victimei susține că șoferița avea viteză și a intrat dintr-o dată pe contrasens, semn că s-ar fi aplecat după un obiect în mașină. Tânăra era angajată de puțin timp ca asistentă medicală la un spital privat din Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O tânără asistentă de 24 de ani a murit după ce a intrat cu un Volkswagen pe contrasens, între Ciocârlia și Murfatlar