Antena Meniu Search
x

O tânără cu o sarcină extrauterină a fost operată de trei ori în cinci zile

Acuzaţii de malpraxis la un spital din Iaşi, după ce o tânără de 19 ani a stat cu o hemoragie internă timp de 17 ore fără ca nimeni să nu-şi de a seama. Fata mersese la spital cu o sarcină extrauterină care putea să-i pună în pericol sănătatea.

Vezi și

 Iar aici a fost operată de trei ori după ce prima dată medicul ar fi fisurat un vas de sânge. Mama tinerei a depus deja o plângere împotriva medicului.

Până în urmă cu două săptămâni, la 19 ani, Monica era o tânără cu vise şi speranţe. Acum familia ei se roagă încontinuu doar să-şi revină. Totul a pornit de la o sarcină extrauterină, ce i-ar fi pus în pericol sănătatea.

Monica avea hemoragie internă şi timp de 17 ore nimeni nu a observat că ar fi o problemă.

A urmat a doua operaţie. Una clasică. A stat apoi internată cinci zile după care a fost trimisă acasă. Starea ei însă s-a agravat şi după trei zile a revenit la spital. A urmat o altă intervenţie după care Monica a fost mutată la spitalul Sfântul Spiridon, în stare critică.

Familia se roagă ca Monica să-şi revină dar în acelaşi timp caută şi vinovaţii. Mama tinerei a depus deja plângere împotriva medicului care a operat-o pe fată prima dată

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O tânără cu o sarcină extrauterină a fost operată de trei ori în cinci zile