Antena Meniu Search
x

Video O tânără cu un coșuleț de ghiocei în mână, care "apela la mila publicului", încătușată și dusă la secție, în București

Reacţie exagerată a poliţiştilor faţă de o tânără prinsă că vindea ghiocei pe o stradă din Bucureşti. Femeia a fost dusă încătuşată la secţie şi s-a ales şi cu o amendă, după ce a refuzat să se legitimeze.

de Redactia Observator

la 05.02.2021, 21:43

Vezi și
  • Femeia a fost dusă încătuşată la secţie
  • S-a ales şi cu o amendă, după ce a refuzat să se legitimeze.

Din imagini se vede cum tânăra se opune şi ţipă, în încercarea de a scăpa de agentul care o urmărise de la câteva străzi distanţă. În cele din urmă, acesta o imobilizează, cu ajutorul colegului.

După ce filmarea a ajuns în spaţiul public, poliţia a declanşat o anchetă pentru a verifica dacă cei doi au acţionat corect.

"La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orelor 17:00, un echipaj  al Secției 2  Poliție a observat în trafic, pe raza sectorului 1, o tânără care apela la mila publicului. Polițiștii au încercat să o legitimeze, moment în care tânăra a luat-o la fugă. Polițiștii au reușit să o prindă și să o imobilizeze, aceasta fiind condusă la subunitatea de poliție unde a fost identificată și sancționată contravențional cu amendă de 500 de lei  pentru încalcarea unor norme de conviețuire socială", informează polițiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O tânără cu un coșuleț de ghiocei în mână, care "apela la mila publicului", încătușată și dusă la secție, în București