Video

O tânără cu un coșuleț de ghiocei în mână, care "apela la mila publicului", încătușată și dusă la secție, în București

De Redactia Observator.
Publicat: 05.02.2021, 20:39.
Actualizat: 05.02.2021, 21:43

Reacţie exagerată a poliţiştilor faţă de o tânără prinsă că vindea ghiocei pe o stradă din Bucureşti. Femeia a fost dusă încătuşată la secţie şi s-a ales şi cu o amendă, după ce a refuzat să se legitimeze.

Din imagini se vede cum tânăra se opune şi ţipă, în încercarea de a scăpa de agentul care o urmărise de la câteva străzi distanţă. În cele din urmă, acesta o imobilizează, cu ajutorul colegului.

După ce filmarea a ajuns în spaţiul public, poliţia a declanşat o anchetă pentru a verifica dacă cei doi au acţionat corect.

"La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orelor 17:00, un echipaj al Secției 2 Poliție a observat în trafic, pe raza sectorului 1, o tânără care apela la mila publicului. Polițiștii au încercat să o legitimeze, moment în care tânăra a luat-o la fugă. Polițiștii au reușit să o prindă și să o imobilizeze, aceasta fiind condusă la subunitatea de poliție unde a fost identificată și sancționată contravențional cu amendă de 500 de lei pentru încalcarea unor norme de conviețuire socială", informează polițiștii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.