Antena Meniu Search
x

O turmă de oi a blocat duminică un tren de călători, în apropiere de Deva. Mecanicul a reuşit să evite dezastrul (video)

O turmă de oi a fost la un pas să producă o tragedie, pe o cale ferată din apropiere de Deva. Mioarele au blocat un tren de călători.

la 11.12.2017, 18:37

O turmă de oi a fost la un pas să producă o tragedie, pe o cale ferată din apropiere de Deva. Mioarele au blocat un tren de călători şi doar atenţia mecanicului a făcut ca incidentul să se termine doar cu o întârziere a garniturii.

În dreptul comunei Veţel, pe calea ferată care leagă Lugojul de Deva, mecanicul unui tren de călători a sesizat că ceva se întâmplă pe linii şi a avut inspiraţia să încetinească, apoi să oprească, în faţa unei turme de oi care era pe linie. Oile păreau rătăcite şi pe aproape 5 minute de imagini filmate nu se vede niciun cioban.

La un momentdat, mecanicul transmite prin staţie, întrebat de ce întârzie: "Când o să scap de o turmă de oi, pe linie, nu pot să trec de ele."

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » O turmă de oi a blocat duminică un tren de călători, în apropiere de Deva. Mecanicul a reuşit să evite dezastrul (video)