Antena Meniu Search
x

O viață de chin după un accident

Are 25 de ani şi prea multe probleme de sănătate. Acum trei ani, Mihai era proaspăt căsătorit şi fericit. În decembrie 2011, aproape că a murit după ce o maşină l-a lovit şi l-a aruncat prin parbrizul propriului autoturism.

Vezi și

 Trei luni a stat în comă, iar după ce s-a trezit a fost operat de unsprezece ori. Iar acum se pregăteşte de alte intervenţii. Vrea să fie pentru soţia lui bărbatul care a dus-o la altar. Ca să-l ajute, artiştii din Târgu Mureş au urcat pe scenă.

Are 25 de ani, o soţie frumoasă şi multe amintiri la care vrea să se întoarcă. Le-a închis într-un album cu speranţa că, într-o zi, va redeveni bărbatul de acum trei ani. Un accident de maşină i-a schimbat viaţa.

Trei luni a stat în comă, iar medicii au crezut că-l vor pierde. Suferise un traumatism cerebral şi avea răni grave la un picior. A trecut prin unsprezece operaţii. Cu greu s-a ridicat din patul de spital ca să meargă din nou. La trei ani de la accident, Mihai are încă probleme grave la plămâni şi la ochi.

Când nu a mai putut fi operat în România, Mihai a fost trimis la o clinică din Italia. O metodă revoluţionară l-ar putea ajuta să se vindece. Medicii i-au extras ţesut din cavitatea bucală şi i l-au implantat în uretră. Va afla în curând dacă operaţia a reuşit.

În aşteptarea zilei când se va putea considera vindecat complet, Mihai priveşte lumea de la fereastra casei. Nu se mai gândeşte la procese. Sau la cel care i-a furat viaţa cu o clipă de netenţie. O face tatăl pentru el.

Operaţiile de care a avut nevoie Mihai după accident au costat peste 30 de mii de euro. Câţiva artişti din Mureş au urcat pe scenă pentru el. Şi au strâns bani pentru Mihai să-şi continue tratamentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » O viață de chin după un accident