Antena Meniu Search
x

Oana, săraca fată bogată

Un capitol în care Oana Zăvoranu va juca rolul de.milionară. Acum e bogată. Înainte de a muri, Mărioara Zăvoranu a vorbit despre un testament

Vezi și

Un capitol în care Oana Zăvoranu va juca rolul de.milionară. Acum e bogată. Înainte de a muri, Mărioara Zăvoranu a vorbit despre un. testament

Avocata Oanei le-a dezvăluit reporterilor Observator că Mărioara voia să fie sigură că toata averea ajunge la fiica ei. Voia să lase scrise ultimele dorinţe, dar nu a mai apucat. Oana este, acum, unica moştenitoare. Sunt apropiaţi care vorbesc despre o avere de cinci milioane de euro, alţii despre 60 sau chiar 65 de milioane de euro. Oricum, Oana are deja planuri. A vorbit despre ele aseară, la mormântul părinţilor ei. 

Nu şi-a dorit fraţi, pentru a nu împărţi iubirea părinţilor. Despre avere încă nu vorbeşte. Dar, face planuri. Deocamdată, investiţii pentru suflet.

Vrea să mute mormântul tatălui ei natural, Bănicioiu. Şi nu doar atât!

L-a moştenit într-un toate, spune Oana. Şi-l va moşteni şi pe tatăl adoptiv, Zăvoranu. Cel care a construit afacerea de la capătului oraşului Bucureşti. Cimitirul Eternitatea.

Numai din închirierea unor spaţii comerciale, Oana va primi lunar 10.000 de euro. Întreaga avere va fi evaluată când se vor face actele la notar. Atunci, Oana va plăti şi o taxă de succesiune.

Oana Zăvoranu e obişnuită să trăiască în lux. Locuieşte într-o casă veche, boierească din centrul capitalei, evaluată la câteva sute de mii de euro. În afara capitalei, va moşteni şi casa mamei. O vilă cu piscină.

Şi, tot ca-n telenovelă, pot avea loc întorsături nebănuite. Acum, Oana a făcut pace cu rudele. Fiecare şi-ar dori o bucăţică din avere. Şi sunt o familie numeroasă. Oana are bunici, mulţi veri, unchi şi mătuşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Oana, săraca fată bogată