Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu își atacă mama din Maldive

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi mama ei pare să nu se mai termine. Plecată să se relaxeze, Oana o atacă pe Mărioara Zăvoranu din Maldive

Vezi și

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi mama ei pare să nu se mai termine. Plecată să se relaxeze, Oana o atacă pe Mărioara Zăvoranu din Maldive

S-au iubit, s-au certat, s-au urât, apoi au devenit cele mai bune prietene. Acum sunt iar în război! Un război, care pare că nu se mai termină! Mai ales după mesajul dur pe care Oana Zăvoranu i l-a transmis celei care i-a dat viaţă. Plecată în vacanţă, în Maldive, vedeta i-a scris cuvinte grele Mărioarei Zăvoranu pe pagina ei de socializare.

"Din nou sper că Marioara este sănătoasă tun. Eu ştiu cel mai bine că se dă lovită ca să credeţi voi cât de mult suferă ea. Că dacă nici eu nu ştiu cel mai bine tertipurile ei şi minciunile care i-au mers 15 ani jumătate cu mine, cine să le ştie?!.

Se pare că nici peisajul, nici faptul că se relaxează într-unul dintre cele mai scumpe apartamente, nu o liniştesc pe vedetă.

În acest timp Mărioara Zăvoranu se află încă pe un pat de spital. Vrea să plece acasă, însă medicii se opun. Se pare că nu e refăcută în totalitate după o operaţie dificilă şi dializa de care are nevoie tot timpul.

În finalul mesajului postat pe Facebook, Oana şi-a amintit şi de fostul procuror Max Bălăşescu, cel cel care a devenit celebru cu "Dosarul Vrăjitoarelor". Bălăşescu, condamnat la 5 ani pentru luare de mită, a părăsit penitenciarul Jilava luni seara, acolo unde se afla din vara lui 2013. "Vreau să spun că eliberarea procurorului Max Bălăşescu este pentru mine ca o victorie de-a mea, şi sunt fericită să ştiu că se bucură de familie şi trăieşte din nou în libertate".

După ce ani de zile nu şi-au vorbit, Oana şi Mărioara s-au împăcat odată cu dosarul vrăjitoarelor. Acum, că vrăjitoarele au fost condamnate la 3 ani de închisoare cu supendare, iar procurorul a fost eliberat, se pare că între mamă şi fiică nu mai e cale de împăcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Oana Zăvoranu își atacă mama din Maldive