Antena Meniu Search
x

Oaza de liniște din Mamaia

Apusul sau răsăritul la malul mării ar fi mai frumos dacă l-ai privi dintr-un hamac aşezat fix în mare. Şi există un astfel de loc. În nordul staţiunii Mamaia.

Vezi și

 Apusul sau răsăritul la malul mării ar fi mai frumos dacă l-ai privi dintr-un hamac aşezat fix în mare. Şi există un astfel de loc. În nordul staţiunii Mamaia. Un hamac a fost aşezat în valuri şi e numai bun de dormit în el sau de savurat o carte.

O fată cu păr castaniu, până la mijloc, face câţiva paşi înspre mare. Nu există garduri care să se înalţe din nisip, s-o oprească, doar o uşă din lemn alb, scrijelit, cu câteva ochiuri de geam lipsă. Nimeni nu ştie câte vremuri au trecut peste ea.

O bancă albă completează peisajul. Nu departe, la umbră, hamacele se leagănă în vânt. Cine ajunge aici, face ce vrea. Citeşte, doarme, visează, se răcoreşte cu un cocktail. Iar totul nu se întâmplă în Vama Veche, cum am putea crede. Ci în Mamaia. În nordul ei.

Fiecare lucru vine aici şi cu o poveste. Unele fotolii sunt căpătate de pe la bunici, dar există şi un scaun pe care odinioară s-a odihnit Mihai Eminescu. Ca să se relaxeze pe perne, turiştii plătesc 30 de lei pe zi în weekend. Un cocktail costă 20 de lei, iar o limonadă 30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Oaza de liniște din Mamaia