Antena Meniu Search
x

Observator Special: Obiceiurile soferilor la semafor

Toti soferii considera ca masina le este a doua casa. Partea jenanta este ca, uneori, ne simtim atat de relaxati in caroseria proprietate personala, incat uitam ca nu suntem singuri pe drum.

Vezi și

Acest lucru se vede cel mai bine atunci cand soferii opresc la semafor. In cele cateva zeci de secunde cat nu mai trebuie sa se concentreze la trafic, oamenii fac ce le trece prin cap, fara sa se sinchiseasca de faptul ca, in jurul lor, se afla, de fapt, o gramada de persoane.

Nasul reprezinta un punct de atractie pentru o multime de soferi, independent de valoarea autoturismului.

Explorarea nasului nu este singurul hobby al soferilor plictisiti! Altii au o fixatie asupra tenului, care trebuie sa arate impecabil, iar daca "reglajele" fine se pot face cat tine "rosul", de ce nu?

Asteptarea la semafor este momentul ideal in care putem trimite mesaje. Asta pentru ca e total neindicat, plus ca e si foarte periculos, sa scriem sau sa citim SMS-uri in timp ce conducem.

Altii nici nu se scarpina, nici nu isi aranjeaza tenul, nici nu vorbesc la telefon si nici nu scriu mesaje. Ei pur si simplu fumeaza. Si, evident, nu folosesc scrumiera din masina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Obiceiurile soferilor la semafor