Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Obiecte pictate manual, rețeta succesului în pandemie

Haine, pantofi sau genţi pictate manual. Acestea sunt produsele care le-au asigurat supravieţuirea multor mici antreprenori în perioada pandemiei.

de Redactia Observator

la 25.06.2020 , 17:24

  • Armina a pictat manual 5.000 de genți.
  • Lucrările sale au ajuns pe mai toate continentele.

Poveştile pictate ale artiştilor români au ajuns şi la iubitoarele de modă de peste hotare. Armina a renunţat la ideea de a deveni arhitect, atunci când şi-a descoperit pasiunea pentru pictură.

A profitat de talentul ei și, încurajată de părinţi, a început să picteze povești – nu pe hârtie sau pânză, ci pe genți din piele.

Armina Polosan, artist: Mi-am vândut motorul şi din banii aceia am cumpărat 45 de genţi de piele, pe care le-am pictat le-am urcat online, am făcut un site

Vezi și

Așa a luat naștere mica afacere. În atelierul ei, Armina a pictat manual 5.000 de genți care au ajuns pe mai toate continentele.

Armina Polosan, artist: Niciodată nu am renunţat la calitate ţi la a produce genţile în România. Mi se pare un lucru foaret important.

Atenţia cu care sunt făcute şi calitatea produselor i-au adus tinerei recunoaşterea, dar şi câştiguri consistente. Preţul genţilor pictate variază între 300 şi 1000 de lei.

Armina Polosan, artist: Nu m-am gîndit că după 5, 6 ani va lua amploarea pe care a luat-o acum şi că voi avea un pol de cliente fidele care mereu vor lucruri noi şi colecţii noi şi modele noi 

Povești unicat pictează și Mădălina Klement, care acum 11 ani a dat jobul de grafician pentru pasiunea de a picta haine.

Nu s-a gândit vreodată că pasiunea pentru hainele pictate se va transforma într-o afacere profitabilă. Din mâinile iei ies ținute unicat care se regăsesc atât în magazine, dar şi în dresingurile multor pasionate de modă de peste hotare.

Mădălina Klement: Pentru că tot timpul este nevoie de un cadou urgent sau de o atenţie. Să fie şi cate o ie cu ţesătură, să fie şi câte o fustă pictată, să fie şi câteva rochiţe

Clientă: Hainele ei spun o poveste, hainele ei păstrează o emoţie. Consider că este esenţial să ai ceva unic, ceva care te diferenţiază, iar hainele ei îmi aduc exact elementul ăsta, elementul de unicitate.

Pentru a purta poveştile Mădălinei plătiţi între 140 şi 300 de lei, în funcţie de piesa vestimentară pe care o doriţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Obiecte pictate manual, rețeta succesului în pandemie