Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Oboseala i-a trimis spre moarte

Oboseala i-a aruncat în gherele morţii pe doi tineri care visau să salveze vieţi.Un băiat de 24 de ani şi o fată de 21, ambii studenţi la medicină, s-au stins după ce maşina în care erau a fost spulberată de un tir

de Redactia Observator

la 28.05.2015 , 08:16

Oboseala i-a aruncat în gherele morţii pe doi tineri care visau să salveze vieţi. Un băiat de 24 de ani şi o fată de 21, ambii studenţi la medicină, s-au stins după ce maşina în care erau a fost spulberată de un tir

Tânărul care era la volan ar fi aţipit şi a intrat pe contrasens. Pe el salvatorii l-au găsit captiv în autoturismul distrus. Fără viaţă. Iar pe colega sa la 15 metri de maşină. Nici ea n-a mai putut fi salvată. 

Maşina în care erau cei doi tineri este acum de nerecunoscut. Un morman de fiare în care trupul tânărului şofer de 24 de ani a rămas prins ca într-o menghină.

Vezi și

Salvatorii s-au apropiat cu grijă de maşina distrusă. În porbagajul ei era o adevărată bombă. O butelie care ar fi putut exploda în orice moment.

Cei doi tineri morţi în accident visau să salveze vieţi. Erau studenţi la medicină la Târgu-Mureş. Oboseala i-ar fi aruncat în ghearele morţii. Băiatul care era la volan ar fi aţipit, cred poliţiştii.

Iar impactul cu tirul care venea din sens opus a fost devastator.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Oboseala i-a trimis spre moarte