Antena Meniu Search
x

Doua persoane au murit si alte doua se afla in stare grava, dupa ce soferul a adormit la volan

Imagini de cosmar, dimineata, in Cluj. O masina din Republica Moldova a iesit brusc de pe asfalt, s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a rasturnat intr-un sant.

Vezi și

Un barbat si o femeie au murit pe loc, iar soferul, cetatean slovac, si pasagerul din dreapta se zbat intre viata si moarte la un spital din Cluj. Cel mai probabil, oboseala soferului este cauza tragediei.

Era aproape ora 7 dimineata cand aceasta masina inmatriculata in Republica Moldova a intrat in satul clujean Caseiu. Venea dinspre Baia Mare. In centrul satului, chiar langa biserica, masina a iesit brusc de pe sosea, s-a izbit de un cap de pod si apoi s-a rasturnat intr-un sant. Nici urma de franare pe asfalt, semn ca soferul a adormit la volan.

In masina se aflau patru persoane incarcerate, din care doua erau decedate. Salvatorii au taiat tabla masinii pentru a putea scoate victimele. Un barbat si o femeie care erau pe bancheta din spate, ambii din Republica Moldova, decedasera. Soferul, cetatean slovac, si pasagerul din dreapta, un tanar de 37 de ani, tot din Republica Moldova, au ajuns in stare grava la spital.

“Soferul, cel de 55 de ani, este politraumatizat cu pierderea starii de constienta”, a declarat Ramona Pintea, medic la spitalul din Dej.

De la Dej, cei doi au fost urcati din nou in ambulanta si dusi de urgenta la Spitalul Judetean din Cluj pentru investigatii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Doua persoane au murit si alte doua se afla in stare grava, dupa ce soferul a adormit la volan